Nyheder4. marts 2014

Thomas Skov chokerer: I seng med mand

Det ser ud som om, den nyforlovede TV-vært allerede er utro
Thomas Skov chokerer med sit nye valg af lagenlegekammerat
Thomas Skov chokerer med sit nye valg af lagenlegekammerat
 Foto: Dan MariagaardFor knap to uger siden annoncerede den populære TV-vært, at han skal giftes med sin kæreste Emilie. Men nu ser det ud til, at Thomas Skov allerede har fået smag for noget andet.

Man skulle ellers tro, at sådan en forlovelse ville binde parret tættere sammen, men måske er det en tidlig ankommet omgang kolde fødder, som Anders Lund Madsens tidligere praktikant er blevet ramt af.

Og ikke nok med at han bliver snuppet i seng med en anden, så chokerer han på flere fronter. Thomas Skovs seneste sengekammerat er nemlig både kendt og af hankøn.

Thomas Skov: Jeg skal giftes

Således postede TV-værten et billede af sig selv med bar overkrop og morgenbollehår og en fræk Nikolaj Koppel i pyjamas på det sociale medie Instagram.

- Shit! Vågnede op ved siden af en fremmed mand i morges. Tak for en vild nat @Nikolajkoppel, skrev han under det afslørende billede.

Om Thomas Skov virkelig har skiftet sin smukke Emilie ud med den mere modne hr. Koppel og et nyt liv som homoseksuel hipster er nok tvivlsomt. Men man ved jo aldrig, hvad han kan finde på.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/2889a1d3b17843e0ac2cbea9fbbecad6.jpg


De to herrer klæder egentlig hinanden meget godt (Foto: Thomas Skov, Instagram)

Sarah Grünewald: Kæresten var utro

Sponsoreret indhold