Nyheder18. juni 2015

Thomas Evers tog den på stop

Danseren brugte tomlen, da han i sidste weekend besøgte Folkemødet på Bornholm.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/thomas_evers_foto_rieck.jpg
 Mikael Rieck

Da Thomas Evers Poulsen i sidste weekend besøgte Bornholm til Folkemødet. Var danseren ved at komme ud i alvorlige problemer. Han kunne nemlig ikke få fat i en taxa lørdag formiddag, så han kunne komme i lufthavnen og videre til et arrangement i Nordjylland.

- Jeg var ved at være på røven, for jeg begyndte klokken 8 lørdag morgen at ringe efter en taxa, og ved det ene taxa-selskab røg jeg hele tiden af linjen, og det andet tog først bestillinger ind efter frokost, men der skulle jeg jo være fløjet. Så jeg spiste morgenmad, og så tænkte jeg, at jeg ville tage bussen to timer før, jeg skulle være der, så måtte det være fint nok, siger Thomas Evers Poulsen til SE og HØR.

Det viste sig dog, at det var nemmere tænkt end gjort. For da Thomas Evers stillede sig ved busstoppestedet, skete der ingenting.

- Jeg ventede på en bus i 85 minutter, som aldrig kom frem. Så jeg måtte stille mig op til vejen og tage den på tomlen. Det har jeg aldrig prøvet før, siger Thomas Evers Poulsen, som beskriver det som en grænseoverskridende oplevelse, der dog endte godt.

- Jeg måtte gøre det, hvis jeg skulle nå mit fly, men heldigvis kom der en fra lungeforeningen, og så spurgte han, hvor jeg skulle hen, og så kørte han mig til Rønne, jubler Thomas Evers Poulsen.

- Og jeg kom hjem og nåede det hele.

Thomas Evers Poulsen havde været til Folkemøde, hvor han sammen med Astrid Krag dansede i 3F's telt.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold