Nyheder7. januar 2009

Thomas Evers Poulsen: Kronisk syg

Statsministerfruens dansepartner måtte have medicin for at kunne klare den fysisk hårde træning på dansegulvet
Selv om Thomas Evers Poulsen har svinget Anne Mette Rasmussen godt rundt på dansegulvet - men heldigvis gav det ham ikke åndenød
Selv om Thomas Evers Poulsen har svinget Anne Mette Rasmussen godt rundt på dansegulvet - men heldigvis gav det ham ikke åndenød
 Foto: All Over

Fru Foghs nye gode ven Thomas Evers Poulsen har, siden han var barn, måttet slås med en kronisk sygdom og været afhængig af medicin. Han lider nemlig astma ligesom mange andre danskere.

- Det mest ubehagelige ved astmaen er den der kvælningsfornemmelse. Jeg kan stadig huske, hvor hysterisk jeg kunne blive, når halsen snørede sig sammen, og jeg ikke kunne få luft. Det var ligesom at have en støvekost siddende i halsen, siger Thomas Evers Poulsen til B.T.

Astmaen har været så slem, at den nær havde sat en stopper for den dygtige dansers karriere. Han måtte i perioder tage astmamedicin imellem hver enkelt dans, hvis han var til turnering.

Selv om "Vild med dans"-stjernen har svinget lystigt rundt med Danmarks statsministerfrue igennem mange uger i det populære danseprogram, gav det ham ikke åndenødproblemer. Det går nemlig meget bedre med luftvejsproblemerne for den 30-årige danser - i dag er han næsten medicinfri.

Sponsoreret indhold