Thomas Evers klæder Astrid Krag på

Astrid Krag kommer med en opfordring, der oser af alt andet end politisk kedsomhed. (Foto: Thomas Laursen)

Astrid Krag kommer med en opfordring, der oser af alt andet end politisk kedsomhed. (Foto: Thomas Laursen)

Foto: Thomas Laursen

 

Har du også tænkt over, at der er kommet lidt flere farver på Astrid Krag i den forgangne valgkamp? Så er du ikke helt galt på den. Den socialdemokratiske politiker har nemlig fået hjælp til at peppe sit tøjskab op.

- Da valget blev udskrevet skrev Astrid, at jeg skulle sige til, hvis der var et eller andet, som hun skulle tænke over i forhold til hendes person, fortæller Thomas Evers Poulsen, som i efteråret svingede rundt med Astrid Krag på "Vild med dans"-gulvet.  

- Så skrev jeg: "Sæt dit hår og masser af farve på tøjet og fuld make-up".

Det var dog lettere sagt end gjort for den tidligere sundhedsminister.

- Jeg kiggede ind i skabet og så var det sort og gråt og mørkebrunt.Så jeg skrev, at hvis det var rådet, så havde jeg et problem, og så var Thomas så sød, at han samme eftermiddag kom med fire store poser med tøj, som han havde været ude at købe, smiler Astrid.

Pludselig emmede tøjskabet på Amager af farverigt tøj.

- Jeg har gået i Thomas-tøj hele valgkampen og for mig har det bare været fantastisk. For jeg er ikke særlig god til det med tøj og jeg går ikke særlig meget op i det, men nu hænger det bare derhjemme, så jeg hver morgen kan tage en ny bluse. Det har været fedt, siger Astrid, som selvfølgelig håber, at hendes parti får fire år mere i statsministerstolen, når danskerne torsdag sætter deres kryds.

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close