Nyheder15. maj 2008

THOMAS EJE: JEG BLEV SNYDT

Den danske entertainer, som stadig drømmer om sit amerikanske gennembrud, erkender, at det er svært at stole på folk i underholdningsbyen Las Vegas
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/eje-las-vegas-stort-jpg.jpg

homas Eje kendte to mennesker i Las Vegas, og siden har han måttet erkende, at det ikke er nemt at møde folk, man kan stole på.
- Ting tager tid. Bare den proces, jeg har skullet igennem med at lære folk at kende, blive skuffet over dem, lære nye folk at kende og blive skuffet igen.
Jeg har mødt de første fem, som siger, de har været manager for Tom Jones. Nogle af dem sjovt nok på samme tid, fortæller han med et skævt smil.

Efter debuten på Suncoast i november 2006 sejlede Thomas Eje ind i et nyt dødvande. Men sidste år skrev han omsider kontrakt med en manager om at optræde i The Steve Wyrick Theater, der går for at være et af byens hippe spillesteder.
Desværre viste det sig, at manageren var endnu en fusentast på danskerens stenede vej mod succes. I stedet for at fortvivle tog Thomas Eje nu direkte kontakt til Steve Wyrick, og pludselig vendte lykken. Wyrick var begejstret for Thomas Ejes demo-dvd og udbrød målløs: "Hvor har du dog gemt dig? Hvorfor har du ikke henvendt dig noget før?". Og så lavede de en aftale direkte med hinanden.

Grebet af spillet
- Der kører en masse spil. Alle har en skjult dagsorden, og alt handler om de små grønne papirlapper (dollars, red.). Det skal man lige vænne sig til. Men jeg bliver bare endnu mere stædig. Det er ligesom et videospil. Jeg bliver grebet af at finde ud af spillet, siger Thomas Eje om sine hårdt tjente erfaringer i Las Vegas.

- Det her har været min drøm i 16 år, og den slipper jeg ikke lige med det samme.
Muligheden for fiasko accepterer han ikke. Han har satset alt og giver ikke op, selv om succesen også skulle udeblive i denne omgang.
- Ikke forstået! Hvad taler du om? svarer han med påtaget pokerfjæs på spørgsmålet om, hvad han vil gøre, hvis det ikke går som håbet.
- Det her er et kæmpe eventyr. Jeg bliver ved med at forsøge uanset hvad, siger han og forsvinder til nye møder ude i byen.

Læs det store interview og reportagen fra Thomas Ejes forpremiere i SE og HØR.

Sponsoreret indhold