Nyheder 23. august 2013

Thomas Eje: Aflyser alt

Entertaineren, Thomas Eje, er ramt af en ond virus
Af af
Thomas Eje er ramt af en ond betændelse i struben.
Thomas Eje er ramt af en ond betændelse i struben.
Foto: All Over
En sanger og entertainer, der ikke må snakke, er ikke sagen. Specielt ikke hvis man står og skal optræde foran et kæmpe publikum.

Derfor har Thomas Eje set sig nødsagt til at aflyse sine koncerter "Alletiders Glassal" i Tivoli 4. september og 6. september.

Han er nemlig ramt af en sjælden og ondartet strubeinfektion kaldet epiglottitis acuta, der gør, at han skal holde mund i et stykke tid.

Thomas Eje: Lever som kanin

Musikeren gør dog, hvad han kan for ikke at skuffe sine fans. På sin Facebook-side skriver sangeren, at han arbejder på højtryk for at finde en alternativ dato, så publikum alligevel kan nyde hans show.

Entertainer rystet af jodskælv

Koncerterne, der nu er aflyst, er en hyldest til Glassalen i anledningen af Tivolis 170 års fødselsdag. Sammen med Tivolis Promenadeorkester skulle Thomas Eje have hyldet de mange store navne, der gennem tiderne har optrådt i den karakteristiske gamle sal af glas.

Tivoli oplyser, at forestillingen d, 4. september er rykket til 14.august 2014 kl. 16.00 og den 6. september er flyttet til 15. august 2014 kl. 19.30.
En ekstra forestilling er der den 14. august 2014 kl. 19.30.

Sponsoreret indhold