Thomas Bo Larsen: Måske tilbage i "Vild med dans"

Ude eller inde? Thomas Bo Larsens fremtid i \

Ude eller inde? Thomas Bo Larsens fremtid i "Vild med dans" er endnu ikke afgjort

Foto: All Over

Først inde. Så ude med krykker. Så helt ude.

Og nu måske inde igen.

TV2 melder nu selv ud, at der er fundet en løsning på Thomas Bo Larsens skadesafbud i "Vild med dans".

- Vi har brugt de seneste par dage på at finde ud af, hvordan vi på bedste vis kunne løse den situation, at en af vores deltagere blev skadet, og vi synes, at Thomas Bo Larsen er kommet op med en god utraditionel løsning, siger TV 2's underholdningschef Gitte Madsen på TV2's egen vmd.tv2.dk, som supplerer med følgende kryptiske formulering:

"Hun vil endnu ikke afsløre, om der er tale om en helt ny deltager. Om Thomas Bo Larsen fremover skal medvirke i en særlig skånedans. Eller om han simpelthen er blevet kureret på rekordtid".

Thomas Bo Larsen: Helt ude af "Vild med dans"

Skuespiller-flabens dansekarriere har allerede været en stromfuld affære.

I sidste fredags premiere-show måtte han droppe at danse med i fællesdansen og humpede i stedet rundt på krykker grundet en forstuvning i knæet.

Mandag middag trak den skæve filmfilur sig så helt fra TV2's fredagsflagskib til stor ærgrelse for ham selv og ikke mindst partner Mie Moltke.

Premiere-chok: Thomas Bo Larsen ude af "Vild med dans"

Siden har der været gang i gætterierne. Finder TV2 en erstatning? Skal et par stemmes ud i fredagens show eller ej? Eller hvad skal der ske?

TV2 løfter selv sløret for løsningen på Thomas Bo-farcen i "Go' aften Danmark" klokken 18.25 på - ja, rigtigt gættet TV2.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close