Nyheder25. marts 2014

Thomas Blachman skal sælge Anders And-blade

Den skaldede dommer er medforfatter på næste nummer
Af af
Det er let at gennemskue, at det er Thomas Blachman, der pryder Anders And-bladet
Det er let at gennemskue, at det er Thomas Blachman, der pryder Anders And-bladet
 Foto: Egmont

X Factors skaldede dommer, Thomas Blachman, har taget et kortvarigt karriereskift. Han er nemlig medforfatter - og medvirkende - i næste nummer af Anders And, der udkommer torsdag; altså dagen før den store X Factor finale.

Ikke kun pryder han forsiden af tegneseriebladet, han har også været med til at skrive hovedhistorien om Rip, Rap og Rup, der melder sig til talentshowet 'Andeby stjerner'.

LÆS OGSÅ: Blachman til Remee: Din skyld at lortet væltede

Produktchef for Egmont Kids Media, Anders Kragh Lauritzen udtaler i en pressemeddelelse, at de længe har haft lyst til at bruge Blachman i det populære blad:


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5d803a3c6d0947bca37d6af45c99c2e8.jpgForsiden af næste nummer af Anders And, der udkommer torsdag - dagen før det store X Factor finale-brag (Foto: Egmont)


- Anders And og Thomas Blachman er jo to virkeligt stærke personligheder, og vi har længe haft lyst til at lade dem møde hinanden. Snakman (som er Blachmans navn i bladet, red.) har nogle af de skæggeste replikker nogensinde i Anders And-bladets historie, og vi er glade for og stolte over, at Blachman ville være med til at lave en historie sammen med os.

LÆS OGSÅ: Blachman på Valentins-date

Blachman selv udtaler i samme pressemeddelelse:

- At skrive en historie til Anders And var en invitation ind i magtens allerinderste - det sted man manipulerer unge menneskers hjerner. Et fantastisk udgangspunkt for at udbrede sit menneskesyn.Sponsoreret indhold