Nyheder6. februar 2009

Thomas Blachman: Jeg er mere værd

X Factors skaldede slagter mener, at hans løn sagtens kunne være større
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/blachmannstort-jpg.jpg

Han får for lidt. I hvert fald i lønningsposen. X Factor-dommer Thomas Blachman mener selv, at han er mere værd end det honorar, DR og produktionsselskabet Blu disker op med.

Søndag fortalte Ekstra Bladet, at de tre dommere, Lina Rafn, Remee og altså Thomas Blachman, scorer 600.000 kr. hver på at bedømme og coache de mange håbefulde deltagere i talentshowet.

- Jeg siger ikke, at vi får det beløb. Men er det i virkeligheden særlig mange penge, når man ikke kan gå til bageren uden at se sit ansigt på alle aviserne, spørger Thomas Blachman i B.T.

Med 600.000 kr. til hver lyder de samlede dommerlønninger på 1,8 mio kr. for et job, der strækker sig fra 1. november til 1. maj.

- Det beløb svarer til en krone pr. seer til os tre dommere for ét enkelt program. Vi havde nok været en krone værd per seer for samtlige programmer - det vil sige 13 gange så meget værd (der er 13 X Factor-afsnit i alt, red.). Jeg ville i hvert fald være det værd, siger Blachman til B.T., og stiller sig uforstående over for dem, som måtte mene, at lønningerne er urimeligt høje.

Sponsoreret indhold