Nyheder3. januar 2009

Thomas Blachman: Hader hygge

Men det var ikke desto mindre befriende hyggeligt at få den bestialske dommer ind i stuen igen, da X Factor II startede
Thomas Blachman lagde godt fra start og påtog sig straks rollen som X Factors dumme svin
Thomas Blachman lagde godt fra start og påtog sig straks rollen som X Factors dumme svin
 Foto: DR

Tæerkrummende. Pinligt. Patetisk … Mangelen på talent skreg ud gennem skærmen.

"X Factor" er i gang igen.

Og det er ligesom at læse Ude og Hjemme, hvor man konstant sidder og tænker: Godt det ikke er mit barn, der udsættes for det.

Dommerpanelet er det samme som i første ombæring. Joviale Remee, letantændelige Lina Rafn og smædernes bannerfører, Thomas Blachman.

Sidstnævnte sagde om de tusinder, som var dukket op til første audition i København: - Talentmassen er totalt udeblevet. Det kan man kun tage personligt, som han udtrykte det med et gran af selverkendelse.

Med de første indledende tests af de mange håbefulde danskere, som troede, at bare det at åbne munden er ensbetydende med sangtalent, blev vi seere revet langt væk fra de sidste finaleshows i foråret, da Heidi, Basim, Laura og Martin fik vist, at de, som går hele vejen i talentshowet, rent faktisk kan noget. Det, de fleste af os husker som et sandt Melodi Grand Prix af professionelle performere, tager sin start i noget, der kun har til formål at få seerne til at kløjes i aftenkaffen og -kagen. Igen sagde Blachman de sande ord: - Det var en idiot, som opfandt hyggen, sagde han, og understregede det med en af sine benhårde og kyniske domme: - Her er det ikke forældre, som aldrig siger noget ondt om deres poder, som dømmer. Det er der alt for meget kærlighed i. Det er der ikke hos mig. Farvel.

Sponsoreret indhold