Nyheder 10. december 2014

Thomas Bjørns elskerinde kæmper for livet

Dagmara Leniartek, som er mor til Thomas Bjørns yngste datter, er ramt af alvorlig sygdom og har tabt håret efter kemo-kur
Af af
Thomas Bjørn har fået noget af spekulere over, efter at moderen til den datter, han ikke ønsker at se, er blevet ramt af sygdom, der kan koste hende livet.
Thomas Bjørn har fået noget af spekulere over, efter at moderen til den datter, han ikke ønsker at se, er blevet ramt af sygdom, der kan koste hende livet.
Foto: ALL OVER
Stewardessen, som i fem år var golfstjernen Thomas Bjørns elskerinde, er ramt at en sygdom, der kan koste hende livet.

Dagmara Leniartek har tabt sit lange smukke hår efter en kemokur og nu er al fokus vendt mod hendes femårige datter Isabella, som Thomas Bjørn er far til.

For Thomas Bjørn er fraværende i Isabellas liv og har været det siden hendes fødsel.

LÆS OGSÅ: Thomas Bjørn fik barn med elskerinden

En familiedomstol i Vestaustralien har fastslået, at Thomas Bjørn er far til Isabella - men den danske golfstjerne slog hånden af sin elskerinde i det øjeblik, hun meddelte, at hun var gravid, og siden har Thomas Bjørn og Dagmara kun haft kontakt med hinanden gennem advokaterne.

Da SE og HØR afslørede, at Thomas Bjørn levede et dobbeltliv med sin svenskfødte hustru Pernilla og deres tre børn i Europa og en elskerinde i Dubai, valgte han at flytte med familien fra London til en forstad i nærheden af Gøteborg.

Køb det nye SE og HØR, det udkommer torsdag, og læs hele historien og se de seneste billeder af Thomas Bjørns femårige datter, som nu risikerer at vokse op uden far og mor.

LÆS OGSÅ:
Thomas Bjørn sælger luksusvillaen
Sponsoreret indhold