Nyheder27. september 2022

Theis Midé Erichsen sælger husbåden

Den eventyrlystne sejler-søn og tv-vært vil nu af med hjemmet, som er placeret i hjertet af København
Theis Midé
Theis og kæresten Ida har netop sat deres husbåd til salg til et millionbeløb.
 Foto: Dan Mariegaard

Noget tyder på, at det er blevet tid til et nyt hjem for den mellemste "Kurs mod fjerne kyster"-søn Theis Midé Erichsen.

Sammen med kæresten Ida har den 29-årige tv-vært nemlig sat deres husbåd til salg til den nette sum af 3,5 millioner kroner.

Det deler Theis Midé Erichsens to brødre på Instagram.

'Min lillebror Theis og hans kæreste, Ida, sælger deres fantastiske husbåd. Den bliver solgt med plads i Københavns hyggeligste husbådskanal. Masser af lækkert indrettet kvadratmeter og egen kran, skriver Emil Midé Erichsen i et opslag, hvor han deler en række billeder af båden.

Husbåden, som har fast plads i hjertet af København, er ifølge salgsannoncen 70 kvadratmeter, og rummer to soveværelser, et lyst spisekøkken, et badeværelse og en stue.

Herudover lyder det, at båden er blevet renoveret over de seneste fem år, og at den sidst var på land i 2019, hvor den blevet malet.

Den ældste "Kurs mod fjerne kyster"-søn, Emil, er ikke den eneste fra den eventyrlystne familie, som har delt nyheden.

Alfred Midé Erichsen, som er den yngste af de tre brødre, har nemlig også delt information om husbåden på sin Instagram.

'Så er der sgu en gylden mulighed for dem, der altid har drømt om at bo på en husbåd midt i København. Min storebror Theis og hans kæreste har nemlig besluttet sig for at sælge deres fantastiske husbåd', skriver Alfred i sin story.

Theis Midé Erichsen slog for alvor sit navn fast, da han sammen med resten af familien medvirkede i tv-programmet "Kurs mod fjerne kyster", der for første gang rullede over skærmen i 2014. I dag danner han par med kæresten Ida og sammen har de sønnen Nis.

Sponsoreret indhold