Nyheder 31. marts 2020

Thailands konge går i karantæne med 20 elskerinder på stort luksushotel

Thailands konge møder voldsom kritik for sin noget specielle måde at gå i karantæne på
Foto: MEGA

Den 67-årige Maha Vajiralongkorn, Thailands konge, har besluttet sig for at gå i isolation for at undgå den frygtede coronavirus. Men han er ikke gået i karantæne ligesom alle andre. 

I stedet har han valgt at gå i karantæne på luksushotellet Grand Hotel Sonnenbichl, hvor han ganske enkelt har valgt at booke alle værelser. 

På hotellet, der er lokaliseret i byen Garmisch-Partenkirchen i Tyskland, har han medbragt et stort entourage af tjenere og konkubiner - tyve af sidstnævnte slags. Det skriver Bild

En konkubine er en kvinde, der lever i et ægteskabslignende forhold til en mand med højere social status end hende selv. Statusmæssigt er en konkubine derfor placeret et sted mellem at være elskerinde og hustru. 

Hotellet har ligesom alle andre hoteller i Tyskland været tvunget til at lukke under coronakrisen, men har dog fået en særlig tilladelse af myndighederne til at huse den thailandske konge. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hjemme i Thailand, hvor coronasmitten ligesom alle andre steder i verden spreder sig, er 1.651 personer rapporteret smittet med coronavirus, mens 10 har mistet livet, og det er bestemt ikke faldet i god jord blandt befolkningen, at kongen har forladt landet. 

Flere personer kritiserer blandt andet regenten via Twitter, hvor et hashtag med titlen "hvorfor har vi brug for en konge?" har trendet med 1,2 millioner hits i løbet af 24 timer. 

Vajiralongkorn blev konstitutionel monark efter faderens, kong Bhumibol Adulyadej, død i 2016. Han havde siddet på den thailandske trone i 70 år. 

Foto: Leuchtende Hotelfotografie/ Grand Hotel Sonnenbichl

Det er på dette hotel, den thailandske konge gemmer sig. (Foto: Leuchtende Hotelfotografie/ Grand Hotel Sonnenbichl)

Sponsoreret indhold