Nyheder14. juni 2016

Blodbadet i USA: Terroristen jagtede bøsser på nettet

Omar Mateen kom ofte på natklubben 'Pulse' - og han fejrede den 11. september.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/omar.jpg

LOS ANGELES/SE og HØR: Det er svært at forstå, hvad der foregik inde i hovedet på Omar Mateen.

Han døde natten til søndag af polities skud. Inden nåede han at tage 49 uskyldige - primært homoseksuelle - med sig i sin jagt på 72 jomfruer og Allahs frelse.

Og Omar havde gjort sit hjemmearbejde ordentligt inden angrebet. Han blev i hvert fald set på den homoseksuelle dating-app, 'Jack'd', for et år siden. Det fortæller bøssen, Kevin West, en 37-årig veteran fra den amerikanske flåde i Florida.

- Jeg glemmer aldrig et ansigt, siger han til Washington Post.

En anden homoseksuel siger til det britiske dagblad, Daily Telegraph, at han ligeledes så Omar på bøssejagt i cyberspace - og desuden blev Mateen set på baren 'Pulse' adskillige gange.

Mandag i USA blev hele Omars liv rullet frem, og alt tyder på, at det han levede et sygt liv. Eks-konen har fortalt, at han var voldelig, og flere medier fortæller, at han tog på flere rejser til Mellemøsten - blandt andet Saudi Arabien. Ligeledes er det kommet frem, at en lærer måtte bortvise Omar fra skole den 11. september 2001 - fordi han jublede i vildskab over Al-Qaedas angreb på USA. Lige nu leder FBI efter forbindelser til ISIS i Mellemøsten.

Måske finder de forbindelsen - måske gør de ikke. Men en ting er sikkert. Den uhyggelige massemorder sværgede trosskab til ISIS, inden han råbte sine famøse sidste ord: "Allahu Akbar".

Omar Mateen blev 29 år.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner.jpg

Sponsoreret indhold