Nyheder8. juli 2014

Terkel i (bolig)knibe, men så gør han det her...

20-årige Terkel fra Vestjyllands er på psykopat svær men kreativ boligjagt
https://imgix.seoghoer.dk/media/2e3c12c2703940b78ee9773609b1a07a.jpg
 Foto: All Over og terkeliknibe.dkDet var tider, da Terkels største knibe foregik på Kastanjevejens Skole og Fede Dorit, Jason og alle de andre også var der til at gøre tilværelsen lidt sjovere.

Men nu er Terkel blevet voksen. Eller virkelighedens udgave af den skønne tegnefilmsfigur er i hvert fald. Og han er som mange andre unge lige nu på psykopat svær boligjagt.

Den 20-årige Terkel Gjervig fra Vestjylland søger nemlig med lys og lygte efter et sted at bo i København, hvor han skal studere. Og modsat alle os andre, der kun har fantasi til at oprette en annonce på boligportalen, gør han en hel del ekstra for det.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/6e0dbb34979a474b9635e2b8f5a1fa12.jpg


Med den flotte hjemmeside er Terkel forhåbentlig ikke i knibe særligt længe (Foto: terkeliknibe.dk)

Han har nemlig oprettet hjemmesiden terkeliknibe.dk, der naturligvis spiller på navneligheden med Anders Matthesens tegneseriehelt.

- Hej, sidder I godt? Mit navn er Terkel Gjervig, jeg er en rask vestjyde, bortset fra når jeg er syg selvfølgelig, men en frisk dreng med godt humør og ben i næsen. Jeg er 20 (et halvt) år gammel og er lige blevet optaget på Interaktiv Design, på DMJX i København. Det er en (våd) drøm der går i opfyldelse, men desværre mangler jeg noget at bo i, skriver han og kommer med sin bøn:

- Derfor dette læspende skrig om hjælp. Jeg leder efter en (okay) central 1-2 værelses eller kollegieværelse til maks 6000 i måneden og håber meget, at der er nogle af jer, der kan hjælpe mig, så jeg ikke har spildt min kostbare tid på at lave denne.

Synes du også totalt seje og monster kreative Terkel fortjener et sted at bo? Så del på facebook herunder.

Sponsoreret indhold