Tech7. maj 2024

I dag sker det: Apple klar med nye iPads

I eftermiddag afsløres den nyeste iPad-linje, der blandt andet ventes at blive en iPad Pro 2024 med M4-chip og OLED-skærm - også iPad Air bliver meget større
Mens Apples topchef Tim Cook kæmper for at sælge flere iPhones, får han i dag muligheden for en ny pengestrøm, hvis ellers brugerne er klar til at betale dyrt for en ny iPad.
Mens Apples topchef Tim Cook kæmper for at sælge flere iPhones, får han i dag muligheden for en ny pengestrøm, hvis ellers brugerne er klar til at betale dyrt for en ny iPad.
 Foto: Lea Suzuki/AP/Ritzau Scanpix

Det ser ud til, at Apple senere i dag er klar til at ryste "tablet-posen" godt og grundigt under deres "Let Loose" event.

Her forventes det nemlig, at techgiganten vil præsentere en helt ny linje af iPads, som har fået en overhaling siden de seneste ændringer i 2022.

Det bliver med andre ord en fest for ægte Apple-entusiaster og teknologisultne sjæle!

Blandt de ventede nyheder er den længe rygtede iPad Pro 2024, der, hvis man skal tro på gisningerne, kommer med et splinternyt M4 chip.

Den nye og dyreste iPad får også OLED-display – i hvert fald i den største model på 12,9 tommer. Det kan angiveligeligt give skarpere og mere livlige billeder end i dag.

Også iPad Air 2024 ventes at få noget af en overhaling.

Rygterne siger, at denne billigere iPad kommer i to størrelser, herunder en helt ny 12,9 tommer model. Det lyder som en perfekt mellemvej for dem, der ønsker en større skærm uden nødvendigvis at bløde alt for mange penge.

Det ser samtidig ud til, at Apple også vil give deres Magic Keyboard og Apple Pencil en voldsom fornyelse.

Det nye keyboard forventes at ligne det, man allerede kender fra MacBook-computerne. Og den nye Apple Pencil får flere smarte funktioner.

Du kan følge eventet live her fra klokken 16:

Sponsoreret indhold