Nyheder3. oktober 2018

Nyt i Bendtner-sagen: Taxachauffør nægter sig skyldig

Den taxachauffør, der den 9. september angiveligt blev overfaldet af fodboldspiller Nicklas Bendtner, blev selv sigtet i sagen, men nu nægter han sig skyldig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bendtner-21022018.jpg
 Foto: Aller Media DK

Sagen, hvor Nicklas Bendtner efter en bytur den 9. september angiveligt overfaldt en taxachauffør, tog for at par uger siden en uventet drejning: Taxachaufføren blev nemlig også sigtet i sagen.

Nu er taxachaufføren, der stadig er sygemeldt med dobbelt kæbebrud, blevet afhørt hos Københavns Politi, og han nægter sig skyldig. Det skriver Ekstra Bladet.

- Min klient nægter sig skyldig i forsøg på vold mod Bendtner og dennes kæreste, og vi afventer nu anklagemyndighedens vurdering af, om der er grundlag for at rejse tiltale mod min klient, efter hans version nu indgår i vurderingsgrundlaget, fortæller taxachaufførens advokat Mette Grith Stage til Ekstra Bladet.

Rosenborg-spillerens kæreste, modellen Philine Roepstorff, har tidligere været ude at fortælle, at episoden var selvforsvar fra Nicklas Bendtners side.

I et Instagram-opslag fortalte hun blandt andet, at taxachaufføren kastede en flaske mod hende.

- Det vil jeg hverken af- eller bekræfte. Jeg ønsker ikke at oplyse det nærmere indhold af sigtelsen, fortæller taxachaufførens advokate Mette Grith Stage til Ekstra Bladet.

Nicklas Bendtner skulle angiveligt have udøvet vold mod en taxachauffør fra Dantaxi efter en bytur den 9. september.

- Jeg kan bekræfte, at der har været et alvorligt overfald på en af vores chauffører i nat. Chaufføren ligger på operationsbordet i øjeblikket med en brækket kæbe. Det blev vores direktør orienteret om i morges. Overfaldet er anmeldt til politiet, og vi kan bekræfte, at overfaldsmanden er Nicklas Bendtner, fortalte kommunikationschef hos Dantaxi, Rasmus Krochin, dengang til B.T.

Ifølge Ekstra Bladet var Nicklas Bendtner sigtet efter den såkaldte milde voldsparagraf 244.

Strafferammen for simpel vold går op til tre år, men i mange sager får den dømte mellem 30-60 dages fængsel. Bestemmelsen anvendes fx i forbindelse med vold i gadebilledet eller lignende.

Sponsoreret indhold