Nyheder29. marts 2018

Se billedet: Tantholdt og Crone på kærlighedsferie i New York

Rasmus Tantholdt og Natasja Crone tilbringer påsken i den amerikanske storby New York, og de to turtelduer har blandt andet været til koncert. Se billedet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tantholdt_og_crone.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Danmark er igen-igen er blevet ramt af en omgang sibirisk kulde, men det er nu ikke noget, som Rasmus Tantholdt, 44, og Natasja Crone, 47, mærker særligt til.

De to forelskede TV 2-værter har nemlig skiftet det iskolde og blæsende Danmark ud med USA – lige nu nyder parret hinanden i den amerikanske storby New York.

Og her har de to blandt andet været et smut forbi Madison Square Garden for at høre musik. Efterfølgende lagde TV 2-korrespondenten Tantholdt et billede på sin Instagram-historie, der viste ham i et kærligt øjeblik med sin Natasja.

https://imgix.seoghoer.dk/img_7969.png

Det var i februar sidste år, at journalistparret bekræftede, at de var mere end bare gode venner. Parret ankom sammen til Danmarks Indsamlingen og afslørede på den røde løber, at de dannede par:

- Vi er åbenlyst kærester, og det er det eneste, vi har lyst til at sige om det, fortalte parret ved ankomsten på den røde løber ved årets Danmarks Indsamling.

Både Rasmus Tantholdt og Natasja Crone har været gift før – Tantholdt med været gift med Caroline Boserup og Cecilie Beck, og Natasja Crone har været gift med Nicolai Crone Back og Lasse Sjørslev.

Natasja Crone og Lasse Sjørslev gik hver ti sit i juni 2016, mens Rasmus Tantholdt og Cecilie Beck gik fra hinanden i juli 2016.

Sponsoreret indhold