Nyheder7. september 2011

Taler ikke med Remee mere

Martin fra X Factor 2008 forsvandt hurtigt ud af rampelyset. Læs hvad der skete her
Sådan så det ud, da Martin og Remee var uadskillige i 2008. Nu ser de ikke hinanden mere
Sådan så det ud, da Martin og Remee var uadskillige i 2008. Nu ser de ikke hinanden mere
 Foto: Niels S. Andersen

Vi husker ham som den store vinder af X Factor i 2008. det var dengang knægtens liv en kort overgang var fyldt med glitter, blitz og fans.

Nu er tilværelsen en helt anden, og langt mere almindelig for Martin, der i dag er fyldt 18 år. Han er tilbage i Ørum øst for Viborg, hvor han bor med sine forældre Gitta og Peder.

- Det har været mit eget valg at trække mig lidt tilbage. Jeg ville gerne have tid til at finde ud af, hvem jeg er. Både som Martin og som musiker, siger Martin til Ude og Hjemme.

Læs også: Det sagde Remee om Martin dengang, det var sjovt

Om han nogensinde vender tilbage til showbusiness er et åbent spørgsmål:

- Men jeg ved ikke, om jeg kommer til at stå på en scene igen. Måske. Det må tiden vise. Martin fortæller, at han savner det - men der er bestemt også ting, han ikke savner.

Det var dér, man for alvor lærte, hvordan det føles, når det er slut. Hans mentor gennem X Factor-programmerne, Remee, taler han for eksempel ikke med mere.

- Vi er ikke uvenner. Vi taler bare ikke sammen. Han har jo sikkert også travlt med sine egne ting, siger Martin og trækker på skuldrene - men uden at antyde nogen form for bitterhed.

Læs hele historien om Martin her

Sponsoreret indhold