Talentshow søger danske deltagere

Susan Boyle slog igennem i den britiske udgave af underholdningsprogrammet \

Susan Boyle slog igennem i den britiske udgave af underholdningsprogrammet "Britain's Got Talent", der nu kommer i en dansk version.

Foto: All OverTalentfulde danskere får mulighed for at komme på tv, når den britiske seersucces "Britain's Got Talent" kommer i en dansk version til efteråret.

Det er fra onsdag muligt at melde sig som deltager i showet, hvor intet talent ifølge TV2 er for stort eller for snævert.

- "Britain's Got Talent" er for alle danskere og handler om alle danskere. Programmet fejrer mangfoldigheden og alt det skønne, skæve og særlige, vi bruger vores tid på at blive dygtige til, siger TV2-redaktøren på programmet, Thomas Richardt Strøbech.

Det britiske talentshow har allerede været vist i 55 lande over hele verden og er - sammen med "Vild med dans" - det mest sete underholdningsprogram i England.

"Toppen af poppen", der oprindeligt var et hollandsk koncept, vender ligeledes tilbage på skærmen til efteråret. Optagelserne foregår netop nu på Bornholm. Blandt de musikalske hovedpersoner er sangerinden Anne Dorte Michelsen, rapperen Clemens og sangerne Rasmus Walter og Poul Krebs.

En ny sæson af "vild med dans" og "Voice Junior" kommer også til at dukke op i tv-guiden til efteråret. Først skal vinderen af den første sæson "Voice Junior" dog kåres, når semifinalen og finalen vises på TV2 de næste to fredage.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close