Nyheder9. oktober 2010

”Talent 2010”: Dommerne kræver regelændringer

- Sådan som det er nu, er ikke retfærdigt, siger Hella Joof – der er krisemøde på mandag
Hella Joof er ligesom sine 2 dommerkolleger særdeles utilfreds med de nuværende regler for talentshowet
Hella Joof er ligesom sine 2 dommerkolleger særdeles utilfreds med de nuværende regler for talentshowet
 Foto: All Over

Det voldte dommerne i "Talent 2010" store kvaler, da de i går aftes skulle vælge, om det var saxofonisten Lauritz eller beatboxeren Patrick, der skulle gå videre i showet.

Derfor kræver dommertrioen nu, at de fremover skal have mulighed for at benytte et såkaldt wildcard, hvis det er for svært at vælge mellem deltagerne.

Læs også: Hella Joof vandt afrikansk pris

- Sådan som det er nu, er ikke retfærdigt. Når niveauet er så højt, så er der altså nogen, der ikke får muligheden for at komme videre, selvom de egentlig har talent nok, forklarer Hella Joof til B.T., og hun bakkes op af sin dommerkollega Nikolaj Koppel:

- Det er helt urimeligt og synd for dem, det er gået ud over i aften. Se bare Cecilie Fleur: Hende vil man formentlig komme til at høre i radioen de næste 3-4 måneders tid. Hun er et hit. Nu er hun færdig her i konkurrencen, siger han til Ekstra Bladet.

Læs også: Koppel får frække tilbud

Ifølge avisen skulle dommerne være så utilfredse, at de allerede fredag aften indkaldte DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme til et krisemøde. Det er dog blevet udskudt til mandag.

- Det er lidt noget rod at skulle til at ændre i reglerne, og vi skal lige se, hvad vi må. Så tager vi det på mandag, forklarer underholdningschefen i avisen.

Sponsoreret indhold