"Talent 2009": Helt nye dommere

Slut med at blive underholdt af disse 3 på DR1

Slut med at blive underholdt af disse 3 på DR1

Foto: All Over

Det bliver et helt nyt dommerpanel, der skal vurdere de mange talenter og andet godtfolk i den kommende sæson af programmet "Talent 2009 " på DR1.

Modsat sidste års udgave af talentshowet vil der altså ikke være hårde ord fra filmmand Peter Aalbæk til de optrædende børn. Men der vil heller ikke være rosende ord fra musicalstjernen Julie Steincke eller intellektuel snak fra musiker Martin Hall. Nu skal der nye folk på banen.

- Vi har været super glade for de tre dommere, men Martin Hall ønskede selv at holde op, så det var oplagt at gå nye veje, siger DR's underholdningsredaktør, Jan Lagermand Lundme til DR Nyheder.

Fedt, at børn optræder

Han understreger, at DR har været yderst tilfreds med de nu tidligere dommere, men med tre nye ansigter bliver det også et helt andet program. Og det ser Jan Lagermand Lundme som en positiv udvikling af programmet:

- Peter Aalbæk har ligesom haft en sæson, hvor han fortalte, at han ikke er glad for børn, der optræder. Men vi vil gerne have at børn optræder - og de skal dømmes på lige fod med de voksne. Så vi vil lave noget helt nyt denne gang. Derfor går vi i en lidt anden retning. Vi vil have en anden faglighed i ind panelet, siger underholdningsredaktøren.

Han satser på at kunne offentliggøre det nye dommerpanel i næste uge.

"Talent 2009" begynder sin nye sæson efter sommerferien. Sidste år vandt makkerparret Robotdrengene med deres mekaniske dansestil.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close