Nyheder24. oktober 2009

”Talent 09”: Vundet af Kalle Pimp

Bjørnson fik ingen placering, mens sejren gik til den store homie fra Horsens
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/film-og-tv/kallepimp-jpg.jpg

Den store homie fra Horsens rockede DR Byen ved "Talent 09"s finale - og seerne kvitterede ved at tildele Kalle Pimp en velfortjent sejr. Vera samt Camilla og Jonas fik flotte placeringer som hhv. nummer 2 og 3.

Hr. og fru Bjørnson fik ingen placering. Til gengæld er de uden tvivl dem af deltagerne, der har fået absolut mest opmærksomhed.

"Jeg er på igen, jeg kommer brasende/ for det her talent kan fandeme klare det/ det' kvalitet for pengene/ så tag og bli' hængende/ det' stadig Kalle Pimp, der ligger stemme til".

Sådan rappede Kalle Pimp selvsikkert i finalen i "Talent 09" fredag aften, og det var TV-seerne enige i. Seerne kårede nemlig den 23-årige gangstarapper og familiefar fra Horsens som Danmarks største talent og vinder af konkurrencen - og de 250.000 kr.

2.-pladsen gik til den 16-årige violinvirtuos Vera, mens 3.-pladsen gik til 2 andre klassiske talenter, nemlig Camilla og Jonas, som spiller tværfløjte og guitar.

Hjem med 250.000 kroner

Kalle Pimp, som egentlig hedder Kasper Ejnar Glyngfeldt Larsen, kan nu se frem til, at hans hverdag, hvor han til daglig samler inventar til butikker, vil ændre sig en hel del. Han er i hvert fald 250.000 kr. rigere - og det bliver spændende, om der ikke også er nogen, der vil tilbyde ham en pladekontrakt.

- Jeg har det mega godt. Det er rigtig, rigtig fedt. Jeg kan ikke rigtig sætte ord på det lige nu. Jeg ryster helt, sagde en meget glad Kalle Pimp umiddelbart efter sejren.

Jokerens støtte og kommentarer som dommer har betydet meget for Kalle, som selv blev inspireret til at begynde at rappe af Jokerens gamle gruppe Den Gale Pose:

- Jokeren har givet mig noget respons på det, jeg kom med, og givet mig nogle gode ord med på vejen. Jeg har lyttet meget til ham og hans positive kritik, siger Kalle Pimp og afbryder sig selv:

- For fanden, det er jo sindssygt det her. Jeg forstår det ikke, jeg ryster i hele kroppen!

- Du gjorde det, homie, lyder det med et smil fra Jokeren.

Lørdag den 24. oktober kan man opleve Kalle Pimp for fuld udblæsning følgende steder i Danmark:

Kl. 10.30: Tarup Centret
Kl. 12.00: Kolding Storcenter
Kl. 13.30: Horsens Bytorv
Kl. 15.00: Randers Storcenter



Sponsoreret indhold