Nyheder 3. oktober 2009

"Talent 09": Det gik strygende

15-årige Vera gik rent ind hos seerne med sin violin og røg videre til semifinalen sammen med tryllekunstneren Sunny og den smukke sangerinde Feridah Rose
Af af
Vera har mulighed for at gå hele vejen, siger både Jokeren og Koppel
Vera har mulighed for at gå hele vejen, siger både Jokeren og Koppel
Foto: DR

Det sker ikke så tit, at salen koger, og seerne gynger med, når Danmarks Radio præsenterer violinmusik i prime time en fredag aften.

Men når buen stryges af 15-årige Galia Veronia Panitch - eller Vera, som hun helst vil kaldes - så er det en ganske anden sag.

- Du er dygtig og henrivende, mente dommer Nikolaj Koppel, mens Jokeren begejstret følte "gang i festen" og så Vera som et af konkurrencens allerstørste talenter med mulighed for at gå hele vejen.

Med videre på seernes stemmer gik også den unge tryllekunstner Sunny Cagara, som til daglig bor på Nørrebro.

Sunny er fuldtids-tryllekunstner, men har også et gulvafslibningsfirma.

Hella Joof kaldte hans show for poetisk og fint, mens Jokeren mente, at Sunny er en god historiefortæller.

Ud over seernes favoritter blev det den smukke sangerinde Feridah Rose og dansetrioen Floor Gangz, der måtte dyste om dommernes gunst i kampen om den sidste plads videre i konkurrencen.

- Du ligner 2 millioner og synger meget, meget smukt, sagde Nikolaj Koppel indledningsvis om den labre sangerinde, som da også løb med semifinalepladsen efter den spændende omkamp mod dansedrengene.

Den 14-årige Camilla Sibbert sang igen som en drøm, men virkede lidt usikker og måtte forlade "Talent 09", selv om Hella komplimenterede hendes meget fine stemme.

Samme Hella følte sig for gammel til Metal Fate, som ellers sparkede røv med endnu et Metallica-nummer og trods rødt kryds fra den "gamle hejre" kan glæde sig over en hel masse ros på turen hjem til Randers.

Også "Sisters by Blood" måtte forlade showet, selv om især Nikolaj Koppel var stærkt begejstret for de smukke pigers sensuelle vrikken med hofterne.

Sponsoreret indhold