Nyheder19. september 2009

"Talent 09": De gik videre

Celine med dyrelydene, parret Maria og Michael og den tidligere Børge fra Olsen-banden var de 3 heldige
Parret har sunget sig til finalen, men endnu har DR ikke taget stilling til, om deres opførsel vil få nogen konsekvenser
Parret har sunget sig til finalen, men endnu har DR ikke taget stilling til, om deres opførsel vil få nogen konsekvenser
 Foto: All Over

Der var masser af talent i fjernsynet i går aftes. På TV2 blev der danset til den helt store guldmedalje, mens helt almindelige danskere, viste, hvorfor de egentlig ikke var så almindelige på DR.

Hella og Jokeren var begge enige om, at de var glade for seernes valg, der havde stemt Celine og parret Maria og Michael videre til semifinalen.

- Det er så vildt. Jeg forstod det slet ikke. Jeg tænkte bare: "Nej det er løgn!". Mine ben begyndte at ryste, Michael holdt om livet på mig - ellers var jeg gået i knæ, fortæller Maria, der virkelig var nervøs under showet.

Dommerne måtte vælge mellem danserne Juul og Nissen og Jes Holtsø, som Sanne Salomonsen var helt vild med. Selv om de alle 3 var tvivl, blev det Jes, der fik lov til at komme og optræde endnu en aften.

Hvis ikke du fik nok af deres talent i går aftes, optræder de 4 i dag rundtomkring i landet.

Celine, Maria og Michael samt Juel og Nissen med deres talenter kan ses i:
Hirtshals, Den Grønne Plads kl. 10.30
Brønderslev, Torvet ved Adelgade/Nygade kl. 11.30
Vodskov, ved Superbrugsen kl. 12.30
Ålborg Torvet, Ålborg Storcenter kl. 14.00.

Sponsoreret indhold