Taknemmelig Kølpin: Kom forbi og bliv opvartet

Kølpin er en glad mand i dag.

Kølpin er en glad mand i dag.

Foto: All Over Press
Tirsdag var lige ved at blive en forfærdelig besværlig dag for Alexander Kølpin. Men en - ind til videre - anonym redningsmand afværgede katastrofen.

Det skriver han onsdag på sin facebookprofil under overskriften 'Tak til en københavner':

- Efter min cykeltur hjem i går konstaterede jeg at min mobiltelefon var væk. Panik og separationsangstens sved sprang frem. Jeg ledte febrilsk alt igennem men uden held. Derefter cyklede jeg samme rute tilbage til det sted hvor jeg sidst havde haft mobilen fremme. Fandt den ikke og måtte efterhånden indse at den var tabt. Dyrt, irriterende og besværligt.

LÆS OGSÅ: Alexander Kølpin købte hus for millioner

Heldigvis kan man i disse moderne tider nogen gange være heldig med teknikkens hjælp, fortæller han:

- Vendte hjem igen og kom i tanke om "Find My iPhone". Loggede på og kunne nu se at den befandt sig i nærheden af Statens Museum for Kunst. Optur.

Jeg susede afsted igen og finkæmmede hele indgangs området (som er blevet meget smukt) men efter noget tid måtte indse den var væk. Nedtur

LÆS OGSÅ: Alexander Kølpin: Mister kørekortet

Eftersøgningen fik dog lige et sidste skud - og dét gav pote:

- På vej hjem tænker jeg at jeg lige vil spørge inde på museet. Er der nogen som tilfældigvis har indleveret en mobil? Ja det er der, siger den søde pige bag informations skranken, jubler Kølpin før han afslutter med noget af et tilbud, til finderen:

- Tusind tak til den søde skønne medborger der har været så betænksom og ærlig. Optur Tak..! Du er velkommen på hotellet hvor jeg vil opvarte dig.
KH, A
?#?helenekildebadehotel? ?#?tisvildelejestrandhotel?
?#?tak? ?#?gratitude? ?#?altruisme? ?#?love? ?#?copenhagen? ?#?thankyou? ?#?SMK?

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close