Nyheder27. marts 2009

Take That: Robbie Williams måske med i Danmark?

Når boybandet optræder i X Factor i aften, kan den store overraskelse være den karismatiske solist, som netop har meldt ud, at han vil være med i gruppen igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/robbie-williams-med-igen1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Robbie Williams har sensationelt afsløret, at han er klar til at blive medlem af Take That igen. 14 år efter, at han forlod boybandet.

Den 35-årige stjerne har fået bilagt sine stridigheder med Gary Barlow, og han påstår, at hans gamle venner og kolleger gerne vil have ham med igen.

- Jeg er jævnligt i kontakt med dem, og efter den forgangne weekend ser det ud til at kunne blive en realitet. Drengene synes at være med på ideen, og jeg synes, det kunne være skægt, siger Robbie Williams til Daily Mirror.

Han kom med udtalelsen ved premieren på musicalen "We Will Rock You" i Manchester, hvor han tilføjede, at gendannelsen af den originale besætning kunne ske inden for få måneder. Desuden afviste han, at der var nag mellem ham og Gary Barlow.

- Vi er blevet langt mere modne, og vi får os et godt grin sammen, sagde Robbie Williams.

Allerede i december luftede Barlow ideen om, at Williams kom med igen, da han sagde:

- Vi ved, det sker en dag. Vi ved bare ikke hvornår.

Måske bliver det i aften foran hele Danmark i X Factor-finalen, hvor DR netop har meldt ud, at alle kan glæde sig til en ekstra overraskelse.


Sponsoreret indhold