Nyheder26. januar 2010

Take That: Nu vender Robbie tilbage

Jordskælvet i Haiti har fået ”Angels”-sangeren til at blive genforenet med resten af sit gamle boyband
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/musik/januar/takethatsamleshaiti1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Både medlemmerne i Take That og Robbie Williams har på skift gennem de sidste par år fodret rygtebørserne med, at de skal genforenes.

Nu ser det ud til, at de evige rygter endelig får en smule hold. Robbie Williams skal sammen med blandt andre Mark Owen, Gary Barlow, Howard Donald og Jason Orange indspille en støttesang for ofrene for jordskælvet i Haiti.

- Jeg er meget beæret over at blive spurgt, om jeg vil være med på singlen. Vi kan alle gøre noget for at hjælpe folk på Haiti - og jeg beder alle om at gøre, hvad de kan, bekræfter Robbie Williams over for The Sun.

Det er Simon Cowell, som kan bryste sig af at have genforenet Take That. Det er nemlig ham, der har taget initiativ til at indspille støttesangen, som bliver en genindspilning af REM's sang "Everybody Hurts".Store stjerner

Ud over de 5 oprindelige medlemmer af Take That har Simon Cowell også overtalt store verdensstjerner som Mariah Carey, James Morrison og Rod Stewart til at synge med.

Derudover har den spøjse sangfugl Susan Boyle såvel som den engelske "X Factor"-vinder Leona Lewis også fået en plads ved mikrofonen .

Se alle stjernerne, som skal synge for ofrene i Haiti her:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/musik/januar/takethatsamleshaitigallink-jpg.jpg

Sponsoreret indhold