Nyheder29. november 2012

Tage Frandsen: Besat af sylte

Kendis-frisøren er noget af en kødpålægspusher
Af af
Hvis man er til rigtig god sylte, så skal man være Tage Frandsens ven.
Hvis man er til rigtig god sylte, så skal man være Tage Frandsens ven.
 Foto: All Over



Hårkunstneren Tage Frandsen er vild med jul - og han er vild med at forkæle de mennesker, han elsker.

Og keldigvis lægger højtiden jo netop op til, at man tager sig kærligt af sine nærmeste.

- Den bedste juletradition for mig, er at jeg laver mange kilo sylte til alle mine venner og bekendte. Og rødkål. Jeg laver faktisk 18 kilo sylte hvert eneste år, fortalte syltekongen Tage, da seoghør.dk forleden mødte ham i Tivoli til premieren på Eventyrteatrets juleforestilling "Et juleeventyr".

Tage Frandsen døden nær

- Nu er mange af mine ældre familiemedlemmer og venner desværre gået bort, og Axel Strøbye og Hanne fik jo altid en hel sylte også. Så nu er det selvfølgelig blevet lidt mindre, men der kommer jo hele tiden nye til, der vil have min sylte, forklarede Tage Frandsen.

Det er da også rigtig godt kødpålæg, han laver, hvis man spørger kendis-frisøren selv.

- Jeg laver den bedste sylte. En rigtig god sylte. Den bliver heller ikke lavet på grisehovederne, informerede kongen af svinesylte stolt.

Tage Frandsen: Brød helt sammen

Sponsoreret indhold