Nyheder1. december 2011

Tæv til Allan Nielsen

Den tidligere fodboldstjerne har fået en økonomisk lussing i dag
Af af
Allan Nielsen er i gang med at indkassere nogle økonomiske lussinger
Allan Nielsen er i gang med at indkassere nogle økonomiske lussinger
 Foto: All Over

Allan Nielsen taber millioner. Seoghør.dk kan nu afsløre, at han i dag, torsdag, har sat en lejlighed på Oscar Pettifords Vej i København til salg for 4.195.000 kroner. Hvis den bliver solgt til prisen, indkasserer den tidligere fodboldstjerne et tab på næsten 1,7 millioner kroner.

Allan Nielsen sælger den 112 kvadratmeter store bolig gennem sit dybt forgældede firma Ejendomsselskabet af 15/12 2003 ApS., som i 2007 købte lejligheden for 5.879.020 kr.

Det er banken, som ønsker at få bragt 40-årige Allan Nielsens tocifrede milliongæld ned. Derfor har de bedt ham sælge ud af alt, hvad der er af værdier.

Læs også: Allan Nielsen: Pudderdåse

Forleden lykkedes det Allan Nielsen at sælge en investerings-lejlighed på Amager for 2.150.000 kr. Det er mere end 1,1 millioner kr. under den pris, han i sin tid betalte for den.

Allans 97 kvadratmeter store lejlighed på Ben Websters Vej i København har også lige fået fjernet "til salg"-skiltet. Handelen er ikke tinglyst endnu, og derfor er der endnu ikke klarhed over, hvor meget dette salg har kostet Allan Nielsen.

Læs også: Allan Nielsen: Dybt forgældet

En 1200 kvadratmeter byggegrund i Holte er også på Allan Nielsens salgsliste. Prisen er sat til 6,5 millioner kr.

Nygifte Allan Nielsen driver til daglig agentvirksomheden Scandic Managers, som handler med fodboldspillere.

Sponsoreret indhold