Peter Ingemann: Tæt på at gå konkurs

Peter Ingemann mener, at vi har brug for at dele andet end det perfekte liv på sociale medier.

Peter Ingemann mener, at vi har brug for at dele andet end det perfekte liv på sociale medier.

Foto: All Over Press

Peter Ingemann, 45, har gjort det til sin mission, at vi skal skrue ned for filteret, og vise et mere uredigeret og sandfærdigt billede af livet på de sociale medier. 

Tidligere har "Størst"-værten afsløret, at han har døjet med hæmorider, og i et nyt interview med ALT for damerne, løfter han sløret for flere uperfektheder. 

I denne uges ALT for damerne afslører TV-værten blandt andet, at han og hustruen Trine på et tidspunkt var tæt på at gå konkurs. 

I interviewet fortæller Ingemann, at parret havde købt en lejlighed i Tyrkiet og stod med to dyre huse i Danmark, der førte til den økonomiske misere.  

- Vi havde simpelthen købt, før vi havde solgt. Været dumme og taget munden for fuld ligesom mange andre danskere. Så ramte finanskrisen. Og en økonomisk krise gør altså bare ikke noget godt for et parforhold, for det bliver hurtigt en løftestang til konflikt og beskyldninger. "Det var også dig, der ville have den lejlighed" og den slags, fortæller Peter Ingemann i denne uges ALT for damerne

Peter Ingemann har tidligere afsløret, at han har døjet med hele seks hæmorider

Den yderst private afsløring kom som følge af, at han var træt af opslag om det perfekte liv på sociale medier.
 
Han var træt af, at folk aldrig flashede det uperfekte eller bare var ærlige om en dårlig oplevelse.
 
Så derfor skrev han på Facebook:
 
'Hæmorider?'
 
'Ja dem har jeg også haft! - som halvdelen af befolkningen - gravide kvinder med mere'.
 
'Faktisk havde jeg 6 styk'.
 
'Og hva så?.......'
 
'Hvorfor er Peter Ingemanns røv interessant? Det er den i DEN grad heller ikke', skrev TV-værten som indledning til sit opslag, der fik 43.000 likes og blev delt mere end 13.000 gange.
 
 
Han fortsatte:
 
- Mit budskab er at vi har brug for hæmorider, hængepatter, impotens....og rynker..... masser af rynker, på de sociale medier. Dårlige madoplevelser, børn der er trælse (og ikke altid er søde - for det er de IKKE), uperfekte parforhold (åhhhhhh hvor jeg elsker dig....Kys kys kys....brækker mig) Vi har brug for at læse om den DÅRLIGE ferie, gåturen på Caminoen, der egentlig var kedelig, Nepal... skænderiet, middagen på Geranium, som viste sig at være overpriced og kun blev holdt i live af at man kunne fortælle om de 4000 kr man havde brugt........eller allerværst: "Se den flotte kage jeg har bagt til min datters fødselsdag".....(den slog nok de andres).
STOP!!!, skrev Peter Ingemann.
 
Han henviste til, at han havde hørt en psykiater udtale, 'at danskerne er mere pressede end nogensinde, og at vores selvværd er helt af bæ-til'.
 
En af årsagerne var ifølge psykiateren de sociale medier og deres falske virkelighed.
 
'Jeg opfordrer alle til at vise uperfekte ting. Det er på høje tid! Og det er efter min mening - også langt mere interessant og sjovt. Det grimme er det smukke. Og man kan godt klare sig selvom man er småkikset og u-hip.... Lad os starte en bølge... og red vores efterkommere fra dårlig selvværd og stress. Det er SGU på høje tid!, skrev Peter Ingemann.
 
Ekstra Bladet talte i den forbindelse med ham og bad ham uddybe:
 
- Flere har spurgt mig: 'skal vi så slet ikke lægge det pæne og det gode op?'. Jo, selvfølgelig skal vi det, men vi skal også lægge det op, der er er svært, kantet eller kikset. Jeg taler rigtig dårligt engelsk. Nogle gange bliver jeg spurgt, om det skal klippes væk fra programmet, men nej, det skal det ikke. Sådan taler jeg, sagde Peter Ingemann til Ekstra Bladet.
 
Tv-værten rådede unge mennesker, der følte sig pressede af sociale medier, til at stå ved deres fejl.
 
- Jeg er selv en meget usikker sjæl, men det hjælper at erkende mine fejl, og det gør mig mindre sårbar. Nogle vil måske føle, at de taber kontrol, eller at det er pinligt. Men nej, det er pinligt at skjule sine fejl og prøve at virke perfekt, for alle ved godt, at det er man ikke, sagde Peter Ingemann til Ekstra Bladet.
 
Peter Ingemann, der lige nu er vært på "Størst" på TV 2, hvor han besøger nogle af de mest fascinerende steder på kloden, og tidligere har været vært på 'Hammerslag' på DR1, har før opslaget på Facebook selv været åben om de knap så perfekte sider af sit eget liv.
 
Han har blandt andet fortalt om sin fars alkoholisme, som var med til at skade familien. Faderen endte med at begå selvmord ved at skyde sig selv.
 
Du kan se hele Peter Ingemanns opslag og gå på opdagelse i de mere end 2.000 kommentarer herunder:
 
 
 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close