Nyheder20. februar 2014

Tæt på at drukne: Geggo genoplivet to gange

Linse kastede sin lille baby i havnen
Af af
Geggo hader vand - og det er der en fornuftig forklaring på
Geggo hader vand - og det er der en fornuftig forklaring på
 Foto: Mikael Rieck




Det er ikke i svømmehallen eller i havet, at Geggo har fået sin slanke figur. Faktisk kan den smukke pige fra TV3-programmet "Familien fra Bryggen" slet ikke svømme - hun er hunderæd for vand, og dét er der en god grund til.

Det afslører Geggo i torsdagens afsnit af "Familien fra Bryggen"

- Den måde, du forsøgte at lære mig at svømme på, har givet mig traumer, mor, siger Geggo til sin mor Linse.

Læs også: Linse fletter fingre med rocker

Da Geggo var en lille baby, havde mor Linse set i fjernsynet, hvordan nogle indiske damer kastede deres babyer ud fra en bro, så de små purke kunne lære at svømme.

Og denne fidus gad Linse godt prøve. Så hun tog lille Geggo med ned til Helgoland Badeanstalt ved København og kastede Geggo i vandet. Det gik dog ikke, som den barmfagre Linse havde forventet.

- Du var kun et halvt år gammel. Du druknede faktisk lidt to gange, så jeg måtte ned og hente dig, fortæller Linse til Geggo, da de to ligger og soler sig ved poolen under tur til Samon, hvor Linse skal åbne en tattoo-sæson.

Læs også: Geggo har aldrig haft et one night stand

I torsdagens afsnit får Linse lokket sin datter en tur i poolen - og det går straks bedre trods en alarmerende vandskræk.

- Jeg har altid lært Geggo tingene på den lidt hårde måde. Det har givet hende nogle knups. Men hun er jo en stærk pige i dag, siger Linse efterfølgende.

Sponsoreret indhold