Nyheder 16. september 2017

Farvel-dans: Tårekvalt Ane ude af ”Vild med dans”

Det blev til to gange på ”Vild med dans”-gulvet for komikeren Ane Høgsberg og partneren Esbern Syhler-Hansen, som røg ud af det populære danseprogram fredag aften
(Foto: Thomas Laursen)

Anden gang på dansegulvet blev endestation for komikeren Ane Høgsberg og partneren Esbern Syhler-Hansen, der fredag aften blev stemt hjem fra ”Vild med dans”.

Parret havde ellers forsøgt at imponere både danskere og dommere med en tango, men fodarbejdet på dansegulvet var tilsyneladende ikke nok til at sende parret videre. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det var bestemt ikke sjovt at blive stemt hjem - Ane havde i den grad håbet at optræde på gulvet de næste mange fredage.

- Tårerne kommer til at fylde de nsæte par dage. Og så tror jeg ikke, der er så meget andet andet. Jeg skal igang med noget comedy igen og se min kæreste, fortalte en tydelig grådkvalt Ane fredag aften.

Også Esbern var skuffet over at måtte forlade "Vild med dans" allerede nu. Denne sæson var hans første - og den sluttede altså allerede efter to fredage.

Det var fedt at prøve. DEt var fest at lære Ane at kende. Vi ved jo godt, at det er gamet. MEn vi havde på, at det var en af de andre, der røg ud først. Vi var tilfredse med vores dans. Vi kunen ikke gøre mere. Ane skal være superstolt. Hun har gjort det godt begge gange, fortalte Esbern.

Ane Høgsberg blev i 2016 kåret som årets talent i ‘Zulu Comedy Galla’.

Fredagens "Vild med dans" fik fornemt besøg i form af popcharmøren Rasmus Seebach. Han optrådte i programmet med sin nye single, "2017". Forinden havde de 11 håbefulde dansere forsøgt at imponere på de bonede gulve i alt fra pasodoble og wienervals til salsa og tango. 

Og selv om det blot var anden gang, nydanserne var på gulvet, fik flere af dem flotte ord med på vejen fra dommerne. Og der blev også givet høje karakterer til flere af danserne. Iben Hjejle og partneren Morten Kjeldgaard blev topscorere med 16 flotte point for deres wienervals, som de dansede til Adele-nummeret "Remedy".

Hvor det inden første program i sidste uge var Sofie Lassen-Kahlke og dansepartneren Michael Olesen, som var Danske Spil og Bet25s helt store favorit til at løbe med den endegyldige ”Vild med dans”-sejr, er det nu en anden skuespillerinde, som de har mest fidus til – nemlig Iben Hjejle.

Både hos Danske Spil og Bet25 har ”Dicte”-stjernen og hendes dansepartner, Morten Kjeldgaard, nu de laveste odds som vindere af det populære tv-show - med Lassen-Kahlke på andenpladsen.

- Iben Hjejle var med afstand den bedste nydanser i første program. Det var også tydeligt at se, at hun har lagt et enormt arbejde i træningslokalet, og hendes følelsesladede efterreaktion viste også en enorm glæde ved at være på Vild Med Dans-scenen. Hjejle har desuden den kendisfaktor, der skal til for at erobre seerstemmer, og derfor topper hun favoritlisten nu, siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25, ifølge en pressemeddelelse.

Hos Bet25 er der odds 2.75 på sejr til Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard, mens man får pengene fire gange igen, hvis Lassen-Kahlke og Michael Olesen vinder.

Hos Danske Spil er oddsene 2,90 til Hjejle og 3,75 til Lassen-Kahlke.

Første gang på dansegulvet blev også den sidste for TV 2-værten Christian Bækgaard, som sammen med sin dansepartner Mille Funk blev sendt ud af programmet som de første sidste fredag.

Sponsoreret indhold