Szhirley: Jeg har ikke røven fuld af penge

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

All Over Press

Dingeliiing! Szhirley står midt i Tivoli, da børnehaven ringer. For rollen som mor skal også passes, mens hun går til prøver på årets ”TAM TAM”-revy i Den Gamle Have.

Oveni har sangfuglen lige sendt en ny single på gaden, så koncertplanlægningen står også lige for døren.

Samtalen med sønnen Eltons pædagog er hurtigt ovre – og revypressemødet får atter skønhedens fulde opmærksomhed.

Med sønnerne Elton på fem og Bille på et år, sin forlovede Mads Møller plus to kunstneriske karrierespor har Szhirley rigeligt at se til.

Men egentlig ville hun gerne udvide familien.

– Havde jeg røven fuld af penge, ville jeg gerne have flere børn. Men jeg har en helt almindelig løn ligesom rigtig mange andre danskere. Jeg tager virkelig hatten af for dem, der kører en almindelig økonomi, ligesom min kæreste og jeg, og så lige finder pengene til at have tre børn, siger Szhirley til SE og HØR.

Man kan ellers godt forstå, at den labre sangerinde flirter med tanken, for både Elton og Bille har arvet deres mors kønne udseende og er ovenikøbet to nemme poder.

– Bille er lige begyndt i vuggestue, så ham er jeg i gang med at køre ind der. Han har været dernede alene for første gang, og det gik så fint. Han var kun ked af det, lige da jeg kom og hentede ham, men det var, fordi han var træt. Det er jo mange indtryk for sådan en lille en, fortæller Szhirley med et smil.

– Elton er lige fyldt fem år og går i børnehave, og det går også godt, fortsætter hun, og man fornemmer straks, at sangerinden nyder rollen som mor. Ofte er drengene da også med på armen, når hun er på job.

Og når det ikke kan lade sig gøre, står hendes egen mor klar til at passe og få hverdagspuslespillet til at gå op. Nøjagtigt som i helt almindelige kernefamilier med travlt program og trælse udgifter.

– Folk tror ofte, at jeg er meget rig, fordi jeg laver det, jeg gør. Det er jeg altså ikke.

Jeg har ikke penge til at købe dyrt tøj. Jeg køber måske en dyr taske hvert andet år og har så sparet op til den. Og så bliver jeg megaglad for den, afslører hun.

– De fleste unge piger, som ser op til mig, kan faktisk have råd til det, jeg har på, når jeg for eksempel har en bluse på til 200 kroner, fortæller Szhirley, hvis agenda er klokkeklar.

– På Instagram viser jeg også billeder, når jeg ikke ser stylet og perfekt ud. Jeg prøver at gøre det sådan, at jeg ikke er urørlig. For jeg er bare et menneske som alle andre, siger hun.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close