Nyheder24. januar 2014

Szhirley: Derfor skjulte jeg graviditeten

Jeg lavede En Beyonce, fortæller sangerinden
https://imgix.seoghoer.dk/media/c37e00fcb8da4b48bc7c33ed1b12e1d9.jpg
 Foto: Dan MariegaardJeg lavede en Beyoncé, griner sangerinden og skuespillerinden Szhirley, og lader hånden glide ned over den runde mave.

For ganske som da den amerikanske popstjerne i 2011 overraskede fans og medier ved at dukke op til et prisshow med en kæmpe bule på maven, har Szhirley, der i forvejen er mor til sønnen Elton, valgt at gå ganske stille med dørene omkring sin graviditet.

Tirsdag lagde hun et foto på billeddelingssiden Instagram, der afslørede, at sangerinden selv må have kendt til sine lykkelige omstændigheder i et godt stykke tid. Maven er i hvert fald vokset gevaldigt, og sangerinden bekendtgjorde, at det er en lille dreng, hun venter.

Szhirley og Saseline: Kalr til barn nummer to

Men det har hun holdt skjult i flere måneder.

- Ellers snager folk alt for længe i, hvad han skal hedde, hvornår man er sat til og alt det der, siger Szhirley til Newspaq og griner.
- Jeg havde lyst til at have det lidt for mig selv. Det har været så dejligt at gå med den lille hemmelighed, fortæller hun.

Dog har hun ikke kunne skjule sin voksende mave for sine nærmeste.

- Alle omkring mig har vidst det, men jeg har bedt folk om ikke at tale for højt om det. Jeg havde brug for at have det for mig selv, siger hun.
Hvornår hun skal føde, vil sangerinden ikke ind på, men hun afslører, at der er tale om en forårsbaby.

Szhirley viser sin flotte mave frem

Torsdag bakkede hun op om veninden og smykkedesigneren Mai Manniches lancering af en halskæde, der støtter kvinders rettigheder og ligestilling i Indien. Ved arrangementet havde sangerinden lovet at synge et par numre for de inviterede gæster. Hun er således ikke gået på barsel endnu, selvom hun godt kan mærke, at graviditet nummer to sætter sine spor.

- Man føler sig meget hurtigere meget tungere. Jeg tror ikke, jeg er det, men man føler det sådan. Man har ligesom været løs, fordi man har født før. Det husker kroppen, siger hun.

I maj 2010 blev hun mor til Elton, og den snart fireårige dreng får dermed rollen som storebror.

- Han glæder sig helt vildt og synes, det er det fedeste i verden. Det kan ikke blive større, siger hun.
Hun har længe drømt om at få flere børn.

- Jeg har selv fire søskende, men jeg var 15 år, før jeg fik dem, og de bor alle sammen i Mexico. For mig har det været altafgørende, at Elton fik en bror eller en søster, fordi jeg altid selv har ønsket mig det som yngre, siger Szhirley, der er forlovet med produceren Mads Møller.

Men graviditeten sætter bryllupsplanerne på standby.

- Det betyder jo så, at jeg skal løbe ekstra hurtigt rundt om søerne efter fødslen, siger Szhirley og griner.

Sponsoreret indhold