Nyheder9. januar 2009

Sys Bjerre: Nomineret til fornem pris

”Malene”-sangeren bliver hædret for sin landeplage, hun er blevet nomineret ”P3 Guld”
Sys Bjerre er nu for alvor med i toppen af poppen
Sys Bjerre er nu for alvor med i toppen af poppen
 Foto: Universal

Under et år efter Sys Bjerres debutsang "Malene" bragede ud igennem radioen for første gang, er den rødhårede sanger allerede kommet i fint musikalsk selskab.

Hun er nemlig blevet nomineret af P3 i deres velansete prisuddeling "P3 Guld", som løber af stabelen fredag den 23. januar.

Det er yderst sjældent, at folkekære hitmagere bliver anerkendt i forbindelse med prisuddelingen, som først og fremmest bryster sig af finde nye, uopdagede talenter og føre dem frem - eller som musikchef Lars Trillingsgaard selv udtrykker det: "At støtte og skabe morgendagens danske musikstjerner".

Sys Bjerre nomineret to gange

Ikke desto mindre ses Sys Bjerres velklingende navn hele to gange på nomineringslisten, som netop er blevet afsløret. Rødtoppen er selvfølgelig nomineret i kategorien "P3 Hittet" for "Malene", hvor hun som på de fleste andre danske radiostationer, er blevet skamspillet med både "Malene", "Kegle" og senest julejinglen "December".

Men Sys Bjerre bliver også taget i betragtning når "P3 Gennembruddet" skal findes blandt tre andre lovende kandidater i form af Blue Van, Suspekt og Trolle Siebenhaar. Hvem der vinder den pris, er udelukkende P3's beslutning, mens du selv kan være med til at bestemme "P3 Hittet", som bliver afgjort ved en lytterafstemning.

Her kan du se alle de nominerede i den kategori:

Hej Matematik: Walkmand
Sys Bjerre: Malene
White Pony: Falling
LOC: XXX Couture
Spleen United: Suburbia
Veto: Build To Fail
Camille Jones: Difficult Guys
Trolle Siebenhaar: These Streets
Carpark North: Shall We Be Grateful
Volbeat: Maybeline I Hofteholder
Mike Sheridan: Med Små Skridt
The Blue Van: Silly Boy
Tim Christensen: Superior
Lizzie: Ramt I Natten
Infernal: Downtown Boys
Szhirley: Gl. Kongevej
Natasja: Dig & Mig
The Storm: Lullaby

Sponsoreret indhold