Nyheder 9. februar 2009

Sys Bjerre: En vaskeægte kegle

Den storhittende popsanger lægger ikke skjul på, at hendes liv ikke altid forløber specielt hensigtsmæssigt
Sys Bjerre er i sandhed lidt af en kegle og kommer mere galt af sted end de fleste
Sys Bjerre er i sandhed lidt af en kegle og kommer mere galt af sted end de fleste
Foto: All Over

Den 23-årige sanger, som for øjeblikket kan høres på diverse landsdækkende radiostationer med sangen "Kegle", er i sandhed ikke verdens heldigste person. Det afslørede hun, da hun forleden gæstede spillestedet Stars i Vordingborg og gladeligt gav en smagsprøve på, hvordan det er at bo inde i Sys Bjerre.

- Jeg lå en dag med min telefon på maven, og da jeg vendte mig, faldt den direkte ned i et glas vand. Sådan noget sker bare ikke, fortalte den farverige sanger fra scenen og fortsatte historien om den ødelagte telefon, som førte en langt større katastrofe med sig.

Ringede til ekskæresten

- Så jeg må tage min gamle telefon, hvor min ekskæreste står som seneste opkald, i brug. Og så sker der jo det, at man sætter sig på skødet af sin veninde og ikke aner, at telefonen ligger nede i lommen og ringer op til ekskæresten, som er på romantisk weekend i Berlin med sin nye kæreste - og faktisk ender med at blive ret sur over at få tre opkald klokken tre om natten. Jeg håber ikke, at I alle sammen er lige så uheldige som mig, kom det fra den rødhårede sanger.

Sys Bjerre turnerer i øjeblikket landet rundt og er at finde rundt omkring på spillesteder i weekenderne frem til midten af april.

Sponsoreret indhold