Synnøve Søe: Jeg har tænkt på selvmord

Synnøve påstår, at hun er blevet fed, og at det kommer af at æde lykkepiller

Synnøve påstår, at hun er blevet fed, og at det kommer af at æde lykkepiller

Foto: All Over

I 90'erne var hun feteret talkshowvært og vidste præcis, hvilke knapper hun skulle trykke på for at komme på forsiden af hvilken som helst avis eller ugeblad. Men hele mediecirkusset blev for meget for hende, og i dag lever hun isoleret og alene med sin søn på Bornholm, hvor hun primært bruger tiden på at skrive bøger.

46-årige Synnøve Søe virker i det hele taget ikke særlig glad for livet, og i Ekstra Bladet i dag understreger hun sin apati.

- Jeg tænker tit "har du ikke oplevet det hele? Hvad er der mere?" Jeg har tænkt på selvmord, men aldrig forsøgt det og heller aldrig været indlagt. Jeg ville aldrig kunne sige farvel til min søn Romeo - han er vel garantien for, at jeg ikke gør det, siger hun.

Hun er lige nu aktuel med sin nye bog "Skrifte", der uheldigvis ikke ligefrem har fået anmelderne til at falde på halen af benovelse. Men det virker bare som endnu et af mange nederlag i Synnøves livsbane. Det eneste, der kan få hende til at tale med en smule begejstring, er hendes 10-årige søn.

Ikke engang et fast forhold eller en mand stræber hun efter.

- Jeg ville være forvirret over, hvordan jeg skulle opføre mig. Vi skulle vel bolle, men så skal man i bad bagefter - og det gider jeg ikke, siger hun til avisen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close