Synnøve Søe: Helt på røven

Synnøve Søes økonomi halter.

Synnøve Søes økonomi halter.

Foto: All OverHun slog igennem med sin debut-roman "Fars", der skabte stor debat. Så var hun vildt populær som talkshow-vært i 90'erne. Men siden forsvandt hun fra den offentlige scene og blev forfatter på fuld tid. Måske en dum beslutning, for nu halter det gevaldigt med økonomien. Det fortæller Synnøve Søe i et interview med Politiken.

- Jeg er meget økonomisk, for det er jeg nødt til. I dag gik jeg bag om genbrugsen i Svaneke for at finde en trøje at male i. Jeg fandt en meget grim trøje, som jeg kun kunne give 2 kroner for. Jeg har også lige købt en sofa til 50 kroner. Den er lilla. Jeg kan ikke fordrage lilla, men det er der ikke noget at gøre ved. Det var et impulskøb. Bum, der røg 50 kroner, siger hun til avisen.

Synnøve Søe holder vejret

Med et minimalt månedligt rådighedsbeløb holder den tidlgere maskepige vejret, når postmanden smider rudekuverter ind ad døren. Uforudsete udgifter er der ikke luft til.

Kendt TV-par: På røven

- Min økonomi er så lille, at jeg altid frygter tandlægen, eller at cyklen går i stykker. Derfor er jeg også lige holdt op med at ryge. Selv om jeg elsker at ryge, fortæller hun.

Noget så basalt som mad på bordet har alle jo brug for. Og så er det godt, at Synnøve Søe har nogle gode naboer på Bornholm, hvor hun bor med teenage-sønnen Romeo.

- Jeg spiser mest hos min nabo, som har boet 25 år i Italien og laver masser af italiensk mad. Uden hvidløg, er det ikke mærkeligt? Jeg kan rigtig godt lide at lave mad, men mit budget er ikke til det. Min anden nabo klipper mig, så jeg er rigtig heldig, siger hun.

Jens Veggerby: Underskud i butikken

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close