Nyheder6. januar 2010

Sylvester Stallone: Brækkede nakken

Hollywood-stjernen måtte gennem alvorlig operation efter uheld under optagelserne af hans nyeste film
Mimikken er den samme, og som altid giver Stallone sig fuldt ud, men i den nye film gik det alligevel galt for den gamle mand
Mimikken er den samme, og som altid giver Stallone sig fuldt ud, men i den nye film gik det alligevel galt for den gamle mand
 Foto: All Over

Sylvester Stallone kan åbenbart ikke holde op med at lege hverken Rambo eller Rocky.

Han har brækket nakken. Det er ikke løgn. Han siger det selv.

Hidtil har han holdt det hemmeligt, men nu fortæller han i det nyeste nummer af FHM Magazine, hvordan det gik galt under optagelserne af hans nyeste film "The Expendables".

- Jeg har ikke fortalt det nogen steder. Men jeg måtte efterfølgende igennem en ret alvorlig operation, siger den 63-årige skuespiller til bladet.

Skaden betød, at han måtte have opereret en metalplade ind i nakken.

Uheldet skete under optagelserne af en slagsmålsscene, hvor han var oppe mod wrestleren Stone Cold Steve Austin. Undervejs blev det lidt for "ondt" og intenst.

- Når de der brydere går til den, så giver de virkelig røvfuld. Jeg mener … selv vores stuntmænd tiggede om nåde, siger Stallone.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/film-og-tv/januar/stallone-stunt300-jpg.jpg


63-årige Stallone laver stadig de fleste af sine stunts selv (Foto: All Over)

Det er et rent stjernehold af aldrende kolleger, som Stallone har omkring sig i filmen. Sammen med Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren og Mickey Rourke er de en flok af lejesoldater, der sendes ud i verden for at omstyrte en diktator. Ikke specielt nytænkning, men med det hold, så kan det jo ikke gå helt galt.

I øvrigt får de selskab på rollelisten af Brittany Murphy, der så tragisk døde sidste måned - kun 32 år gammel.

Sponsoreret indhold