Nyheder27. april 2014

Sy Lees nye kærlighed

Den veltrænede reality-stjerne har langt om længe fundet kærligheden i sit liv
Af af
Sy Lee har tid til at lave sjov, mens han venter på kærligheden
Sy Lee har tid til at lave sjov, mens han venter på kærligheden
 Foto: All OverSelvom man er kendt fra tv, er yderst veltrænet og deltager i den internationale skønhedskonkurrence Mr. Manhunt, kan det være svært at finde kærligheden. Men nu behøver Sy Lee ikke lede mere.

LÆS OGSÅ: Pumpede Sy Lee: Jeg er ikke fake som Gustav!

I en video lagt op på Instagram fortæller han glad, at han har fået kæreste på. Man får endda et lille glimt af den udkårende.

Så rækker romantikken dog heller ikke længere. Man skal da heller ikke have de stærke briller på for at se, at "kæresten" i virkeligheden er Sy Lees bedste ven, Gustav, der har klædt sig ud for at lave lidt sjov og ballade.

LÆS OGSÅ: Sy Lee: Gået psykisk nedSy Lee må fortsætte jagten på den eneste ene, men det ser i hvert fald ud til, at han ikke tager det så højtideligt.

LÆS OGSÅ: Sy Lee afpresset for giga-beløb

Bedstevennen Gustav Salinas er i disse dage på vej til hjemlandet Chile, hvor han skal se sin mormor for første gang i otte år. Der bliver også tid til at nyde andre ting.

- Og glæder mig også til at se alle de frække latinomænd dernede og drikke så mange mojitos at jeg bliver rundtosset. Det bliver en fest uden lige, skrev han på Facebook

Sponsoreret indhold