Nyheder16. juli 2014

Sy Lee udgiver single: Hør den her

Reality-fyren holdt kæmpe release-party lørdag
Af af
Sy Lee er sprunget ud som sanger - du kan se hans musikvideo her
Sy Lee er sprunget ud som sanger - du kan se hans musikvideo her
 Foto: YouTubeReality-fyren Sy Lee brillerer ikke kun i programmer som "Divaer i Junglen" og "Fristet". Den dansk-vietnamesiske fyr er nu også sprunget ud som sanger, og resultatet kan du se og høre i hans nye single 'Catwalk', der udkom ved midnatstid tirsdag.

Sy Lee fortæller selv, at sangen er lavet for at hylde alle:

- Vi skal tro mere på os selv, og vi skal huske, at alle er smukke på hver sin måde. Jeg håber, at når man hører min sang, får man lyst til at lave min catwalk-dans og dermed udstråle selvtillid, siger reality-fyren.

LÆS OGSÅ: Sy Lee: Forelsket og forlovet

LÆS OGSÅ: Sy Lee: Gået psykisk ned

LÆS OGSÅ: Sy Lee: Afpresset for giga-beløb

Lørdag aften dannede Park Nightclub i København rammen om den storstilede release-party forr singlen - og traditionen tro dukkede der talrige reality-kendisser op; blandt andre Gustav, Susan K og Sidney Lee.

Selv havde Sy Lee sørget for at kræse om sine 80 inviterede gæster; blandt andet ved at give hver en goodiebag fyldt med lækre hårprodukter og sågar også en e-cigaret. Og så underholdt reality-fyren selvfølgelig med sin nye single.

Hør Sy Lees single 'Catwalk' her - og læs endnu mere om hele projektet i artiklen:
https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f6d9508e3a1e4b24945a3ac3861713b1.jpgDer var feststemning, da Sy Lee underholdt de mange gæster med sin nye single lørdag aften (Foto: Pressefoto)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8b360993d0ba4e938e58df6ef1330b31.jpgSy Lee havde sørget for goodiebags med alverdens lækre ting og sager til sine gæster lørdag aften (Foto: Pressefoto)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4bcb2b32a1ea40ddb1deb13c71f6bf22.jpgSy Lee havde blandt andre inviteret sin gode ven Gustav med til lørdagens release-party (Foto: Pressefoto)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/5eb23c9d5f9e4da19fc97a7836d90421.jpgOgså Susan K hyggede med Sy Lee lørdag på Park Nightclub (Foto: Pressefoto)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/46792980fd9c4f0698a155a3e1accbf6.jpgEt par glade fyre, der næsten deler sammen navn: Sy Lee og Sidney Lee (Foto: Pressefoto)


- Jeg viste mine egne gæster musikvideoen for første gang, og jeg optrådte LIVE foran hele diskoteket. Stemningen var fantastisk, alle råbte og skreg og var begejstrede og overraskede over min musikvideo. Folk var faktisk målløse, og de fik et chok, da jeg kom ud og performede for dem. Blitzene gik amok og mange råbte ekstra nummer! Jeg er stadig overvældet og rørt, siger Sy Lee, som har brugt lang tid på at blive en god sanger og få musikken og musikvideoen i hus:

- Jeg har arbejdet halvandet år med vokaltræning, så man kan høre der er sket meget siden Fristet-sangen. Jeg er stolt over mit produkt, som jeg har haft hånden på hele vejen igennem. Alt skulle laves, indtil jeg var tilfreds, ellers ville jeg ikke udgive noget. Jeg er klar til at performe rundt i landet og få Danmark til at lave catwalk-dansen med mig, siger Sy Lee.
Hør hans nye single her:

Sponsoreret indhold