Nyheder8. juni 2013

Svensk prinsessebryllup: Gæsterne kom tidligt

De første kom til Slotskyrkan i Stockholm halvanden time før vielsen, bl.a. prins Carl Philips eks-kæreste
Af af
Naturligvis er Madeleines søster, Victoria, hendes mand Daniel og deres lille Estelle med til bryllup.
Naturligvis er Madeleines søster, Victoria, hendes mand Daniel og deres lille Estelle med til bryllup.
 Foto: All OverAllerede halvanden time før brylluppet mellem prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill ankom de første gæster til Slotskyrkan i Stockholm.

Blandt dem var 33-årige Emma Pernald, der tidligere var kæreste med prins Carl Philip, men som Madeleine har bevaret venskabet med.

Smukke Madeleine: Fra barn til brud

Også Roxette-sangerinden, Maria Frederiksson, der skal synge i kirken og Duran-Duran-sangeren John Taylor er med. Taylor skal formentlig spille til festen i aften.

Flere af gæsterne er Chris O'Neills venner og kolleger fra både England, hvor han er født, og USA, hvor brudeparret bor.

Og selv om etiketten siger kjole og hvidt for mænd og lange kjoler for kvinder, havde flere af de udenlandske gæster valgt deres egen stil. Der var således både mænd i almindeligt jakkesæt og kvinder i korte kjoler samt enkelte damer i hvide kjoler, som man ellers ikke gør til et bryllup.

Flere udenlandske kongelige er med til brylluppet. Fra Danmark er det kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prins Joachim, prinsesse Marie samt prinsesse Benedikte, der er Madeleines gudmor.

Det norske kronprinsepar, Haakon og Mette-Marit deltager sammen med prinsesse Märtha Louise og Ari Behn. Også Anne-Marie og Konstantins søn, prins Nicholaos og hans kone, prinsesse Titiana er med, ligesom det engelske kongehus repræsenteres af prins Edward og hans kone, grevinde Sophie.

463 gæster er inviteret til brylluppet i kirken, men kun ca. 250 af dem skal med i aftenfesten på Drottningholm Slot i aften.

Tilbageblik: Galleri med kongelige bryllupper

Sponsoreret indhold