Sven-Ole Thorsen: Stærk mand for Arnold

Sven-Ole og Arnold har været gode venner i snart 25 år

Sven-Ole og Arnold har været gode venner i snart 25 år

Foto: All Over

Det kan godt være, at Sven-Ole Thorsen ikke nåede så langt i "Vild med dans" her i efteråret, men det har ikke påvirket et af de længste venskaber, han har.

Siden han startede sin filmkarriere i Hollywood i 1985, hvor det ikke mindst var Arnold Schwarzenegger, der banede vejen for ham, har de 2 hele tiden holdt meget tæt kontakt.

Nu kommer de sammen til Danmark. Ikke for at danse, men fordi den østrigske filmhelt, der senere blev californisk guvernør, skal deltage i klimatopmødet, der starter på næste onsdag.

Og Arnold vil have sin danske ven med som eskorte.

- Lige før jeg tog til Danmark sidst, sagde han, at jeg skulle tage med ham til København. Og når han siger noget, plejer det at holde, siger Sven-Ole Thorsen til Ekstra Bladet.

Hvor meget Thorsen skal deltage i selve konferencen, ligger ikke helt fast, men det kan være, at han får tid til at slæbe Arnold med i motionscenter. I alle tilfælde træner de 2 jævnligt med vægtene sammen hjemme i Los Angeles.

- Vi er da 2 supermænd, ha-ha. Men det er nu ikke et spørgsmål om at være stærk. Det drejer sig om at være aktiv, og det er vi stadigvæk, siger Thorsen.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close