Sven-Ole Thorsen: Nyopereret for 6. gang

Dejlige Mie skal nok får pisket Sven-Ole rundt i manegen

Dejlige Mie skal nok får pisket Sven-Ole rundt i manegen

Foto: Jacob Ljørring

Når nu Anni Fønsby var for vild en deltager for TV2, må man jo ty til det næstbedste. Ved pressemødet til den nye "Vild med dans"-sæson onsdag aften kunne TV-stationen således afsløre, at man har haft held med at engagere en kendis i næsten samme klasse.

Blandt de 10 nye dansere er nemlig selveste Robocop!

Programmets alderspræsident Sven-Ole Thorsen lever i den grad op til sit ry som jernmand. Den 64-årige tidligere Hollywood-skuespiller har i hvert fald mere jern i kroppen end de fleste.

6 operationer

Inden for de seneste par år har Sven-Ole fået foretaget hele 6 operationer i sit efterhånden aldrende korpus. To nye skuldre, to nye hofter og to nye knæ er det blevet til.

- Det lyder helt vildt, men det er sgu rigtig nok, udbrød Thorsens kommende dansepartner Mie Moltke. Sven-Ole selv kvitterede omgående. På spørgsmålet om, om han så ikke var noget øm i kroppen allerede, svarede jernmanden:

- Jo, det kan du tro. I skuldrene, ryggen og lårene, ja, over det hele. Det er nok det værste, jeg nogensinde har sagt ja til, sagde han med et glimt i øjet.

Thorsens seneste operation blev foretaget for blot tre måneder siden, og udtrykket "at svinge hofterne" kan muligvis få en helt ny betydning, når TV2 for alvor tager hul på den sjette "Vild med dans"-sæson den 18. september.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close