Nyheder29. august 2011

Suzanne Bjerrehuus: Vestager ligner en mand

Den allestedsnærværende samfundsdebattør mener, at politikeren ligner en hængt kat med sin nye, korthårede frisure
Suzanne Bjerrehuus mener ikke, at Vestagers nye frisure klæder hende - tværtimod
Suzanne Bjerrehuus mener ikke, at Vestagers nye frisure klæder hende - tværtimod
 Foto: screendump TV2

Der er i disse dages valgkamp et stort fokus på politikernes udseende. Der bliver spekuleret i, hvordan Helle Thorning-Schmidt holder sin hud ung og på højdeforskellen mellem de to statsministerkandidater.

Senest har klummeskribent og foredragsholder Suzanne Bjerrehuus meldt sig på banen i anledningen af, at De Radikales leder, Magrethe Vestager, i øjeblikket lufter en ny korthårsfrisure under valgkampen. Et stilvalg, som ikke falder i meningsmaskinen Bjerrehuus' smag.

Hjemmeklip

- Margrethe Vestager ligner en hængt kat med det grimme mandehår. Den frisør som har skamferet smukke Margrethe burde på hjul og stejle. Er det overhovedet klippet af en frisør? Det er så savtakket, at jeg tror hun har klippet sig selv. Eller manden har været der med hækkesaksen? Eller ungerne har givet hende lus. Eller sygdom i hårsækkene? Eller ???, skriver forfatteren på sin Facebook-profil, ifølge Alive.dk.

En kritik, som ikke falder i god jord hos mange af Suzanne Bjerrehuus' Facebook-venner. Se, hvad samfundsdebattøren selv siger om sin facebook opdatering på Alive.dk.

Sponsoreret indhold