Nyheder27. september 2012

Suzanne Bjerrehuus: Sur med sur på

Den rapkæftede dame skælder ud på sin facebook-profil
https://imgix.seoghoer.dk/media/83fa8a7aac4a4f148d4028febe6d83e1.jpg
 Foto: Thomas LaursenHun har aldrig været bange for at tage bladet fra munden.

Og i dag skal åbenbart heller ikke være nogen undtagelse.

På sin facebook-profil vælger Suzanne Bjerrehuus i dag at skælde ud på alle dem, der er efter de høje, tynde modeller.

- Er dødtræt af at en eller anden forening for spisevægring og andre med sugerøret nede i de offentlige kasser, skal profilere sig på at rakke høje tynde modeller ned. Snart ender vi der, hvor naturligt tynde lange unge piger skal vejes som en gris på en vægt. Og tvangsfodres selvom de er sunde og glade for livet. Deres eneste forbrydelse er at være modeller. Totalt nedværdigende menneskesyn, lyder opstødet.

Suzanne Bjerrehuus: Bordelmutter

Suzanne Bjerrehuus mener ikke, det er modebranchens skyld, at der er lidelser som bulimi og anoreksi. Det var der også, da hun var ung. Og hun fortsætter:

- Snart må modeller og skuespillere ikke have bryster, fordi så går de unge piger hen og får lavet silikonebryster. Hvor sindssygt med al den emsighed over for andre. Pas jer selv. Vi er nået dertil, at modelbranchen nu er tvunget til at sidde og nikke velvilligt til alle de syge krav der opstilles af emsige mennesker, som mener det redder noget som helst, hvis der laves en skabelon for hvordan en model skal se ud.

Oliver: Mor og Gunnvør kan ikke sammen

Måske får Suzanne Bjerrehuus også samtidig afløb for frustrationerne over, at sønnen Oliver igen har fundet sammen med Gunnvør, som Suzanne ikke er på talefod med.

Sponsoreret indhold