Nyheder 31. december 2008

Suzanne Bjerrehuus: Alene med Asger

Forfatteren og hendes mand tager hul på 2009 i tosomhed
Asger Aamund får sin kone helt for sig selv nytårsaften
Asger Aamund får sin kone helt for sig selv nytårsaften
Foto: All Over

Festlige Suzanne Bjerrehuus har valgt en knap så festlig nytårsaften. Hun skal nemlig sidde alene hjemme sammen med gemalen Asger Aamund. Det skriver hun i sin klumme i Ekstra Bladet.

Aftenen har dog voldt hende en del kvaler, fordi hun på den ene side godt gad til en kæmpe fest, men mest på grund af ideen om, at man jo skal noget til nytår.

- Års erfaring har ellers lært mig, at så fedt er det jo heller ikke at gå ud nytårsaften. Man kan ikke få en taxa. Efter midnat minder gaderne om en scene fra "Blade Runner", skriver hun.

Så på trods af overvejelserne om kæmpe nytårsfest og drømmen om en smuttur til Cannes, så er det endt med, at hun bliver hjemme med Asger og spiser en god middag.
Derefter skal der skåles klokken 24 og synges "Vær Velkommen Herrens år".

- Herefter et par hurtige telefonsamtaler med vores børn. Og så udmattede i seng, hvor vi glæder os over, at vi har hørelsen i behold, ikke er pissefulde - og i morgen er der atter en dag.

Så man må sige, at Suzanne Bjerrehuus kan se frem til et stille og roligt nytårsknald, uden den vilde festivitas - noget der nok ikke var tilfældet i hendes unge dage.
Sponsoreret indhold