Nyheder27. maj 2009

Sussi og Leo: Lever med utroskab

Popduoen afslører nu, at de har et særdeles åbent ægteskab, hvor der er masser af plads til andre sengekammerater
Sussi og Leo indrømmer gerne, at de henter inspiration til dobbeltsengen ude i byen
Sussi og Leo indrømmer gerne, at de henter inspiration til dobbeltsengen ude i byen
 Foto: Thomas Laursen

Det nordjyske ægtepar har kendt hinanden, siden de var 15 år og begyndte at gå i klasse sammen. Det er blevet til 38 år i samme dobbeltseng, men ikke nødvendigvis med samme partner.

Den spøjse popduo har før afsløret, at utroskab er fuldt lovligt og acceptabelt i deres ægteskab - så længe de begge er ærlige om det. Og det holder de stadig fast i.

- Vi går aldrig fra hinanden. Kærligheden, musikken og alle vores fælles interesser binder os sammen. Men vi har da prøvet vores, siger Leo i B.T.

- Vi har aldrig haft andre faste kærester. På den anden side ejer vi heller ikke hinanden. Og vi har fra starten vidst, at vi var i en branche med mange fristende tilbud. Vi har begge haft andre ved siden af, men vi har altid fortalt hinanden om det, uddyber Leo åbent.

Partnerbytte

Og hverken Sussi eller Leo ligger på den lade side med andre partnere. De er friske på lidt af hvert og har da også prøvet at være utro sammen i forbindelse med partnerbytte. Men der fik det frisindede par lidt af en huskekage.

- Vi har fundet ud af, at skal du dyrke partnerbytte, er det nok det bedste ikke at gøre det mellem venner, men gå på swingerklub. Men det skridt har vi ikke taget, fortæller parret, der mistede et vennepar efter en omgang partnerbytte.

Sponsoreret indhold