Nyheder30. oktober 2009

Sussi og Leo: Chokerende sjovt

Det nordjyske musikerpar har selv begået videoen til deres nyeste single - se den, den er et hit
Det er ikke hæmningerne, der hæmmer Sussi og Leo, når de skal promovere deres nye video
Det er ikke hæmningerne, der hæmmer Sussi og Leo, når de skal promovere deres nye video
 Foto: All Over

Sussi og Leo er på gaden med en ny plade.

Den har været undervejs i 2 år. Samtlige numre er komponeret og forfattet af Sussi & Leo selv. Orkestret på pladen er det samme orkester, som akkompagnerer Sussi og Leo til deres utallige koncerter rundt om i landet.

"Gi' mig så det kys - mand", hedder den, og når man udgiver en plade, skal der naturligvis også laves en video. Og det har parret så gjort hjemme i villaen. Og det er chokerende billeder - og sjove.

- Vi bliver kaldt kitsch ... Vi bliver kaldt kult ... Vi bliver kaldt dårlig smag ... og vi bliver kaldt genier, legender og den dynamiske duo ... Vi er ifølge verdenspressen både umusikalske, nyskabende, forrygende underholdende, grimme og de smukkeste mennesker i Danmark. Alt det her kan jo ikke være sandheden ... ikke på én gang i hvert fald, siger det nordjyske par på deres hjemmeside, og de har i alle tilfælde ingen hæmninger, når det gælder om at vise sig frem.

Med vanlig selvironi udstiller de sig - i bogstaveligste forstand. Og læg mærke til, at der ikke er unødige udgifter til at hyre et videohold.

Den slags har de 2 selvfølgelig selv klaret - og spejlbilledet af kameraet er måske et ganske bevidst signal fra de 2 til deres mange tusinder fans, at selvgjort er velgjort.


Sponsoreret indhold